Tipi E 117.50 m²

Detajet e apartmentit:

Qëndrimi ditor me ballkon

Kuzhina dhe tryezaria

WC

Dhomë e prindërve

Dhomë e fëmijëve

Dhomë e fëmijëve

Ballkoni

Banjo