Penthouse 4

Detajet e apartmentit:

Qëndrimi ditor

Kuzhina dhe tryezaria

Depo

Utiliti

WC

Banjo

Dhomë e prindërve me banjo

Dhomë e fëmijëve

Dhomë dyshe

Terasa 92 m²