NA KONTAKTONI

PYETJE TE SHPESHTA

Tek Letaj Home, e kuptojmë rëndësinë e komoditetit, efiçiencës së energjisë dhe sigurisë për banorët tanë. Për këtë arsye, ne ofrojmë integrimin e sistemeve Smart Home në ndërtesat tona. Smart Home është një platformë qendrore që i lejon banorët të kontrollojnë disa aspekte të shtëpisë së tyre nëpërmjet një smartphone apo tableti. Kjo përfshinë kontrollimin e dritave, ngrohjes, sigurisë dhe pajisjeve elektroshtëpiake.

Letaj Home ofron projektim arkitektural modern, ndërtim inovativ dhe ekologjik, konsultime, patundëshmëri rezidenciale dhe afariste dhe integrimin e sistemit Smart Home. Për më shumë informacione shikoni faqen Sërbimet.

Letaj Home siguron shërbime sigurie dhe kontrolli të cilësisë që përfshijnë sigurimin që gjithë puna të realizohet në përputhje me rregullat e sigurisë dhe që produkti i përfunduar të përputhet me standardet e kërkuara të cilësisë. Siguria dhe rehatia juaj janë baza e punës sonë.

Letaj Home në mënyrën më efikase mundohet që të siguroj klientëve rehatinë dhe jetesën më cilësore në vend. Për të parë informacione më të holësishme rreth projekteve mund të na vizitoni në faqen e Projekteve.