Kush është Letaj Home

Historia jonë…

18
Vite me përvojë

Qasja e
Letaj Home
përfshinë marrjën në konsideratë të çdo detaji

Qasja e Letaj Home ndaj ndërtimit përfshinë marrjën në konsideratë të çdo detaji, nga dizajni dhe planifikimi fillestar, tek zgjidhjet arkitekturore dhe inxhinierike. Kompania ndërton objekte të banimit me apartamente tërësisht të mobiluara dhe të gatshme për shfrytëzim të menjëhershëm “me çelësa në dorë”.

Objektet tona

Kush jemi ne

Letaj Home është
kompani e zhvillimit ndërtimor

Që e ka prioritet cilësinë dhe vëmendjen ndaj detajeve. Si pjesë e Letaj Group, kompania është aktive në industri që nga viti 2018, por me përvojë që daton nga viti 2005. Tashmë veçse ka një portfolio të projekteve të përfunduara me sukses dhe disa të tjera në zhvillim.

50+
projekte

Mbi 50 projekte të përfunduara me sukses.

100+
Kliente

Me më shumë se 100 klientë që na besuan.

100%
efikas

Me produktet dhe punën më cilësore në rajon.

100%
Te kenaqur

Nuk ndalemi deri sa të arrijmë 100% kënaqësi të klientit.

OPINIONI I klientëve

Fjalet e tyre

Besimi dhe mbështetja e klientëve na kanë sjellur këtu ku jemi, dhe ju jemi gjithmonë falenderues për bashkëpunimin.

Klienti 1
Klienti 1
12/2022
Read More
Jam shumë e kënaqur me banesën që kemi. Ndjehem shumë rehat dhe sigurt.
Klienti 2
Klienti 2
02/2023
Read More
Mendoj që kam bërë gjënë e duhur dhe jam i lumtur që vendosëm me familje të marrim këtë banesë, e shijojmë qetësinë.
Klienti 3
Klienti 3
09/2022
Read More
Banesa është e kompletuar me gjithçka. Sidomos sistemi Smart Home e bënë çdo gjë më të lehtë..