çfarë ne ofrojmë

Sherbimet tona

Sherbimet tona

çfarë ne ofrojmë

Projektim arkitektural modern

Shërbimet e projektimit së Letaj Home përfshijnë punën me arkitektët dhe inxhinierët për të krijuar plane dhe modele për një ndërtesë ose strukturë. Kjo përfshin përcaktimin e kërkesave funksionale të ndërtesës, si numri i dhomave dhe llojit të hapësirave të nevojshme, si dhe elementet estetike, si stili i ndërtesës dhe materialet. Letaj Home gjithashtu siguron që planet dhe modelet të përputhen me të gjitha rregullat e sigurisë, hapësirës dhe ndërtimit. Inxhinierët gjithashtu kryejnë analizë strukturore për t’u siguruar që projekti të jetë i zbatueshëm dhe i sigurt.

50+ Projekte – Numri i projekteve në këtë shërbim.

500+ Kliente – Kliente te kenaqur me projektet tona.

100% Kualitet – Produktet e Letaj Home.

Ndërtim inovativ & ekologjik

Letaj Home ofron shërbime ndërtimi që përfshijnë realizimin e ndërtimit të një projekti, përfshirë përgatitjen e vendit, gërmimin, punën e themelit, kornizat dhe përfundimin. Kjo mund të përfshijë gërmimin e vendit, lidhjet me kanalizimin dhe ujësjellësin publik, hedhjen e themelit dhe ndërtimin e kornizës së ndërtesës. Letaj gjithashtu instalon sistemet e ndërtesës, si sistemin elektrik, sistemin e kanalizimit, ujit dhe HVAC, si dhe punët përfundimtare si fasadat, ngjyrosja dhe dyshemeja.

Ndërtimit i qëndrueshëm nga Letaj Home përfshin përdorimin e materialeve dhe praktikave mjedisore. Kjo mund të përfshijë përdorimin e sistemeve të efiçiencës energjetike, përdorimin e materialeve që janë të riciklueshme dhe jo toksike si dhe projektimin e ndërtesave ku përdoret më shumë dritë natyrale me qëllim të reduktimit të energjisë elektrike.

50+ Projekte – Numri i projekteve në këtë shërbim.

500+ Kliente – Kliente te kenaqur me projektet tona.

100% Kualitet – Produktet e Letaj Home.

Patundshmëri rezidenciale & afariste

Letaj Home ofron shërbime të pasurive të paluajtshme si për klientët rezidencialë ashtu edhe për komercialë. Ne jemi të specializuar në ndërtimin e pronave me cilësi të lartë që janë të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të çdo klienti. Nga shtëpitë me porosi te hapësirat komerciale, Letaj Home ka ekspertizën për të dhënë rezultate të jashtëzakonshme.

Qoftë një shtëpi apo një hapësirë ​​biznesi, Letaj Home mund të projektojë dhe ndërtojë një hapësirë ​​që plotëson nevojat e klientit dhe rrit imazhin e markës së saj. Synimi ynë është të bëjë procesin e ndërtimit sa më të qetë dhe pa stres për klientët e tyre. Ne besojmë se duke ofruar shërbime të jashtëzakonshme dhe mjeshtëri cilësore, mund të tejkalojmë pritjet e klientëve dhe të krijojmë prona që do t’i pëlqejnë për vitet në vijim.

20+ Projekte – Numri i projekteve në këtë shërbim.

100+ Kliente – Kliente te kenaqur me projektet tona.

100% Kualitet – Produktet e Letaj Home.

Konsultime

Letaj Home ofron shërbime konsultimi për klientët që kërkojnë të ndërtojnë ose rinovojnë shtëpinë ose hapësirën e tyre komerciale. Ekipi ynë i ekspertëve ofron udhëzime për çdo gjë, nga dizajni dhe paraqitja te materialet dhe teknikat e ndërtimit. Me shërbimet e konsultimit të Letaj Home, klientët mund të ndihen të sigurt se po marrin vendime të informuara për projektin e tyre të ndërtimit.

50+ Projekte – Numri i projekteve në këtë shërbim.

100+ Kliente – Kliente te kenaqur me projektet tona.