Letaj HOME

Cilësi e lartë e jetesës…

Shërbimet tona

Projektim
arkitektural

Konsultime
PROFESIONALE

Smart
Home

Ndërtim
Inovativ

Patundshmëri
rezidenciale

Rreth kompanisë sonë

Letaj HOME

Letaj Home është kompani e zhvillimit ndërtimor që e ka prioritet cilësinë dhe vëmendjen ndaj detajeve. Si pjesë e Letaj Group, kompania është aktive në industri që nga viti 2018, por me përvojë që daton nga viti 2005. Tashmë veçse ka një portfolio të projekteve të përfunduara me sukses dhe disa të tjera në zhvillim.

SMART HOME

Integrimi i sistemeve Smart Home në ndërtesat tona.