Tipi D 138.55 m²

Detajet e apartmentit:

Qëndrimi ditor me ballkon

Kuzhina dhe tryezaria

Depo

WC

Dhomë e prindërve me ballkon

Dhomë dyshe

Dhomë e fëmijëve

Ballkoni

Banjo